Järjestön tai yhdistyksen edustaja – ilmoittaudu alkuvuoden tapahtumiin!

Palveluntuottajajärjestöjen tapaaminen 25.1. klo 13-15

Sosiaali- ja terveyspalveluja tuottavien järjestöjen on hyvä järjestäytyä, jotta niiden olisi helpompi päästä osallistumaan POPsote-hankkeen kehittämiseen ja markkinavuoropuheluun. Ensimmäisen Teams-etäyhteydellä järjestettävän tapaamisen kutsuu koolle POPsote-hankkeen järjestö- ja yhdistysyhteistyön asiantuntija Helena Liimatainen.

Tule mukaan kuulemaan ajankohtaiset uutiset POPsote-hankkeesta ja verkostoitumaan muiden palveluja tuottavien sote-järjestöjen kanssa! Tapaamisessa päätetään, kokoontuuko verkosto jatkossa ja jos kokoontuu, kuka järjestötoimijoista kutsuu sen koolle ja toimii näin yhdyshenkilönä POPsote-hankkeen kehittäjiin päin.

Tilaisuuden alustava ohjelma:

 1. Esittäytymiskierros
 2. POPsote-hankkeen ajankohtaiskatsaus, järjestö- ja yhdistysyhteistyön asiantuntija Helena Liimatainen
 3. Verkoston koolle kutsujasta sopiminen
 4. Sote-palvelustrategiavalmistelun esittely, projektipäällikkö Anu Vuorinen
 5. Muut asiat

Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin. Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostiosoitteesi, jotta voimme lähettää sinulle Teams-linkin osallistumista varten. Ilmoittautuminen päättyy 21.1.2021.

Ilmoittaudu Ihimiset.fi-sivustolla: Palveluntuottajajärjestöjen tapaaminen | Ihimiset

POPsote-hankkeen järjestöyhteistyön info 27.1. klo 9-11.30

Tervetuloa mukaan kuulemaan ja keskustelemaan sote-uudistukseen liittyvistä teemoista etänä järjestettävään Teams-tapaamiseen! POPsote-hankkeen järjestöyhteistyön infoissa käsitellään ajankohtaisia sote-uudistuksen toimeenpanoon Pohjois-Pohjanmaalla liittyviä aiheita.

Tammikuun järjestöyhteistyön infon aiheena ovat maakunnalliset hyvinvoinnin teemaverkostot, joiden toiminnan tavoitteena on tukea toimijoiden välistä yhteistyötä hyvinvointityössä. Tällä hetkellä Pohjois-Pohjanmaalta löytyy seuraavat teemaverkostot:

 • Osallisuusverkosto
 • Elintapaverkosto
 • Kulttuurihyvinvointiverkosto
 • Mielenterveys, päihde- ja väkivaltaverkosto
 • Digitukiverkosto

sekä työtään aloitteleva

 • Taloudellisen toimeentulon verkosto

POPsote-hankkeen järjestöyhteistyön tammikuun infossa

 • osallistujille kerrotaan hyvinvoinnin teemaverkostoista ja niiden työskentelyyn osallistumismahdollisuuksista,
 • hyvinvoinnin teemaverkostot esittelevät aiheisiinsa liittyvät tukipaketit, jotka on tuotettu kuntien hyvinvointityön tueksi ja
 • järjestötoimijat pääsevät osallistumaan tukipakettien viilaamiseen sekä nostamaan esiin teemoihin liittyviä järjestötoiminnan hyviä käytäntöjä.

Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin. Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostiosoitteesi, jotta voimme lähettää sinulle Teams-linkin osallistumista varten. Ilmoittautuminen päättyy 21.1.2021.

Ilmoittaudu Ihimiset.fi-sivustolla: POPsote-hankkeen järjestöyhteistyön info | Ihimiset

POPsote-hankkeen sote-palvelustrategiatyöpaja paikallisyhdistyksille 2.2. klo 17-18.30

Tervetuloa POPsoten sote-palvelustrategiatyöpajaan 2.2.2021 klo 17.00-18.30.

 • Millaiset ovat tulevaisuuden sosiaali- ja terveyspalvelut Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueella?
 • Millainen on yhdistysten rooli hyvinvointialueen sote-palveluissa?

Muun muassa näitä kysymyksiä käsitellään POPsote-palvelustrategiahankkeen järjestämässä, paikallisyhdistyksille tarkoitetussa työpajassa helmikuussa.

Teams-etäyhteydellä toteutettavaan työpajaan ovat tervetulleita kaikki Pohjois-Pohjanmaalla toimivien yhdistysten työntekijät ja vapaaehtoiset.

Varsinainen tilaisuus alkaa klo 17.00, mutta yhteyksiä voi tulla testaamaan jo 16.30 lähtien.

Tilaisuus on maksuton ja kaikille paikallisyhdistystoimijoille avoin. Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostiosoitteesi, jotta voimme lähettää sinulle Teams-linkin osallistumista varten. Ilmoittautuminen päättyy 1.2.2021.

Ilmoittautuminen Ihimiset.fi-sivustolla POPsote-hankkeen sote-palvelustrategiatyöpaja paikallisyhdistyksille | Ihimiset

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Uusimmat blogissa

Lapsistrategia antaa eväät muutokseen

Kansallinen lapsistrategia julkaistiin 23.2.2021. Lapsistrategian kolme peruspilaria ovat lasten oikeuksien kunnioittaminen, lasten osallisuuden huomioiminen sekä lasten hyvinvoinnin tukeminen kaikissa lasten kasvu- ja kehitysympäristöissä – kodeissa,

LUE LISÄÄ »

Hyvinvointia oululaisen arkeen

Me odotamme parhaillaan valtakunnallista sote-uudistusta, jonka myötä oululaisilla tulee olemaan uudenlaiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut. Lisäksi sosiaali- ja terveydenhuollon työntekijöiden työympäristöt ja työskentelytavat uudistuvat. Olen

LUE LISÄÄ »

Uusimmat ajankohtaiset

Maaliskuun uutiskirje

POPsoten maaliskuun uutiskirje on ilmestynyt. Se onkin varsin tuhti tietopaketti POPsoten alkuvuoden työstä ja kevään suunnitelmista. Lue uutiskirje Voit tilata kerran kuukaudessa ilmestyvän uutiskirjeen suoraan

LUE LISÄÄ »